Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Functional Form Spiralvisp

Jämför produkt Fiskars - Functional Form Spiralvisp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Functional Form Spiralvisp i kategorin Vispar här hos oss.

Produktinformation

Med spiralvisp från Fiskars Functional Form kan du enkelt vispa grädde, såser och liknande. .

Se gärna också

Kochblume - Visp Silikon 27 cm -25%

Visp i silikon med en längd på 27 cm från det tyska köksföretaget Kochblume.

Denna ergonomiska visp är perfekt för den som vill kunna njuta av outtröttlig vispning och blandning av allt från grädde och äggvitor till avancerade såser. Det bekvämt utformade handtaget gör vispen till en fröjd att använda, och med den inbyggda öglan kan den sedan enkelt hängas upp efter användning. Vispen är helt tillverkad i BPA-fri silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage.

Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Craft

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Dorre

Se alla produkter