Zieher - Zieher Vision Set Dekanterare Star Mini + 2-pack Vinglas Straight

-15%

Beställ Zieher - Zieher Vision Set Dekanterare Star Mini + 2-pack Vinglas Straight på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zieher - Zieher Vision Set Dekanterare Star Mini + 2-pack Vinglas Straight inom kategorin Vinluftare.

Produktinformation

Set från Zieher Vision som innehåller den stilrena och snygga dekanteringskaraff Star-Mini och två Vision Straight vinglas. Ett snyggt och stilrent paket för alla vinälskare.

Star-Mini har en elegant och funktionell design, unik i sitt slag. Karaffen är utrustad med en luftningsmekanism formad som en stjärna, där varje stjärna är unik, häll upp vinet ur den snygga karaffen och njut av ett härligt glas vin ihop med de högkvalitativa och stilrena vinglasen Vision Straight.

Vision Straight vinglas är tillverkade i kristall och är lämpade både för röda och vita viner. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om vinglasen från Zieher mot förmodan skulle gå sönder.

Läs mer om Cerveras Glasgaranti här. .

Från kunskapsbanken

Rockstar

Rockstar kan syfta på Rockstar Games – ett spelföretag Rockstar (sång) – en sång av Nickelback Rockstar (album) – ett albumet av Bosson Rockstar (energidryck) – en dryck Rockstar (sång av Post Malone) – en sång av Post Malone