Sidan innehåller annonslänkar

Zieher - Vision Dekanterare Eddy

-70%

Beställ Zieher - Vision Dekanterare Eddy på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zieher - Vision Dekanterare Eddy inom kategorin Vinluftare.

Produktinformation

Dekanteraren Eddy från Zieher ger möjlighet att både lufta och visa upp vinet på ett läckert vis. Den vackra karaffen har en exklusiv utstrålning och glasets virvelmönster bidrar till häftiga färgreflektioner när ljuset möter ytan.

En iögonfallande karaff som förgyller alla stunder och bord. Karaffen är tillverkad i borosilikatglas vilket har en förträfflig transparens som låter vinets fylliga nyanser glänsa genom glaset och det är otroligt hållbart.

Den lämpar sig för dekantering av både vita och röda viner och har en volym på 2,3 liter. Perfekt för flaskor av alla storlekar.

Eddy är utformad för att låta vinet lufta med stil och genom att fylla den med ungefär 1,5 liter får vinet plats att breda ut sig som mest. Använd karaffen till middagsbjudningen, den romantiska kvällen eller likväl till frukostjuicen.

Den här går att använda till de allra flesta tillfällen och utger ett unikt uttryck oavsett var den står. Karaffen har en platt botten vilket gör att den kan stå stadigt på alla ytor, men vill du placera den lutandes använder du den medföljande silikonringen.