Sidan innehåller annonslänkar

Thermex 910.21.1001.2 Vinkyl - Svart


Beställ Thermex 910.21.1001.2 Vinkyl - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex 910.21.1001.2 Vinkyl - Svart inom kategorin Vinkylar.

Produktinformation

Vinkylskåpet 910.21.1001.2 från Thermex rymmer 24 Bordeaux-flasker (75 cl) och är därför perfekt till en liten vinsamling eller som ett utställningsskåp till favoritflaskorna. Det är enkelt att få överblick över din samling då flaskorna kan fördelas på 3 hyllor.

Skåpet har en kylzone som ger en jämn temperatur på samtliga hyllor. Det byter dock att de viner du förvarar i kylskåpet ska trivas vis samma temperatur.

Se gärna också

Temptech STHLM STQ38DRB svart

Vinkyl STHLM STQ38DRB svart Temptech

Snygg design
Vinkylen har en dö;rr i svart glas utan handtag. Dö;rren har en grepplist i sidan av dö;rren. Kombinerat med trä;hyllorna i obehandlad bok och den vita belysningen ä;r den ett smycke i hemmet oavsett om den stå;r i kö;ket, vardagsrummet eller i vinkä;llaren.

Installation i kö;ket
Vinkylen har ventilation på; framsidan, vilket gö;r den enkel att placera i en nisch under kö;ksbä;nken.

Allt vad ditt vin behö;ver
Temptechs vinkylar fö;ljer de fem gyllene reglerna fö;r vinlagring och har all teknik inbyggt som behö;vs fö;r att ditt vin ska må; så; bra som mö;jligt.
• Rä;tt och konstant temperatur – två; temperaturzoner gö;r att man kan ha vin i lä;mpliga temperaturer bå;de fö;r lagring och servering.
• Skydd mot lukt – Lukt kan trä;nga igenom korken och fö;rsä;mra vinets kvalitet. Lukt kan bland annat komma frå;n trä;hyllorna i vinkylen. Temptech anvä;nder endast olackerade trä;hyllor som inte avger nå;gon lukt i vinkylen. Dessutom ä;r Temptechs vinkylar fö;rsedda med ett aktivt kolfilter som renar luften i vinkylen.
• UV-skydd – riktigt UV-glas tar bort så; mycket som mö;jligt av dom skadliga UV-strå;larna samtidigt som man behå;ller glasdö;rrens elegans.
• Rä;tt luftfuktighet – Ett system fö;r å;teranvä;ndning av fukten frå;n kondensvattnet gö;r att vinkylen hå;ller en jä;mn luftfuktighet på; mellan 50-70 %.
• Lå;ga vibrationer – vibrationer kan ö;ver tid skada vinet. Utö;ver att anvä;nda en speciell vinkylskompressor med lå;ga vibrationer anvä;nder Temptechs vinkylar sig av ett specialmaterial som ser till att vibrationer frå;n kompressorn inte fortplantar sig vidare i skå;pet.

Läs mer