Sidan innehåller annonslänkar

Thermex 910.21.1000.2 Vinkyl - Svart


Beställ Thermex 910.21.1000.2 Vinkyl - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex 910.21.1000.2 Vinkyl - Svart inom kategorin Vinkylar.

Produktinformation

I vinkylskåpet 910.21.1000.2 rån Thermex har du plats till 20 Bordeaux-flasker (0,75 l), med andra ord passar det bäst till en lite mindre vinsamling. Flaskorna kan du fördela på 8 hyllor.

Du kan ställa in temperaturen i kylzonen efter behov så att det passar till de viner du har i din samling. Men då skåpet bara har en kylzone ska du förvara viner som trivs i samma temperatur.

Tack vare UV-skyddet i glasdörren kan du placera skåpet var du vill utan att tänka på om solen kommer att skada vinerna. Dörren kan vändas så du kan enkelt ställa skåpet var du vill. .

Se gärna också

Temptech STHLM ST180DRB svart

Vinkyl STOCKHOLM ST180DRB svart Temptech

Temptech ST180DS Vä;xer din vinsamling? Vinkyl med modern, exklusiv design med plats fö;r upp till 166 flaskor. Vinkylen har en dö;rr i svart glas utan handtag. Dö;rren har en grepplist i sidan av dö;rren. Kombinerat med trä;hyllorna i obehandlad bok och den vita belysningen ä;r den ett smycke i hemmet oavsett om den stå;r i kö;ket, vardagsrummet eller i vinkä;llaren. Plats fö;r dina favoriter Med plats fö;r upp till 166 flaskor kan du fö;rvara så;vä;l vin som champagne. Med två; tempteraturzoner kan du vara sä;ker på; att din flaska har korrekt serverings- eller lagringstemperatur. Vinkylen kan placeras fritt stå;ende i rummet eller byggas in i nisch. Allt vad ditt vin behö;ver Temptechs vinkylar fö;ljer de fem gyllene reglerna fö;r vinlagring och har all teknik inbyggt som behö;vs fö;r att ditt vin ska må; så; bra som mö;jligt

Rä;tt och konstant temperatur 
två; tempteraturzoner gö;r att man kan ha vin i lä;mpliga temperaturer bå;de fö;r lagring och servering

Skydd mot lukt 
Lukt kan trä;nga igenom korken och fö;rsä;mra vinets kvalitet. Lukt kan bland annat komma frå;n trä;hyllorna i vinkylen. Vi anvä;nder endast olackerade trä;hyllor som inte avger nå;gon lukt i vå;ra vinkylar. Dessutom ä;r vå;ra vinkylar fö;rsedda med ett aktivt kolfilter som renar luften i vinkylen.

UV-skydd
riktigt UV-glas tar bort så; mycket som mö;jligt av dom skadliga UV-strå;larna samtidigt som man behå;ller glasdö;rrens elegans

Rä;tt luftfuktighet
Ett system fö;r å;teranvä;ndning av fukten frå;n kondensvattnet gö;r att vinkylen hå;ller en jä;mn luftfuktighet på; mellan 50-70%

Lå;ga vibrationer
vibrationer kan ö;ver tid skada vinet. Utö;ver att anvä;nda en speciell vinkylskompressor med lå;ga vibrationer anvä;nder Temptech vinkylar sig av ett specialmaterial som ser till att vibrationer frå;n kompressorn inte fortplantar sig vidare i skå;pet.

Läs mer