Sidan innehåller annonslänkar

Temptech WPQ15SCB svart


Beställ Temptech WPQ15SCB svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Temptech WPQ15SCB svart inom kategorin Vinkylar.

Produktinformation

Vinkyl WPQ15SCB svart TemptechLitet utrymme i köket?Vinkyl WPQ15SCB är bara 15 cm bred, har en temperaturzon (5-20°C) och plats för 7 vinflaskor. I stället för en hylla i köket, varför att inte dra nytta av utrymmet?Enkel att placeraVinkylen har ventilation framtill, vilket gör det enkelt att placera i en nisch under k& .

Se gärna också

Temptech STHLM STX60DS rostfri

Vinkyl STHLM STX60DS svart Temptech

Modern design fö;r 46 flaskor
Vinkylen har en dö;rr i rostfritt stå;l helt utan skarvar eller kanter. Kombinerat med de utdragbara trä;hyllorna i obehandlad bok och den vita belysningen ä;r den ett smycke i hemmet oavsett om den stå;r integrerad i kö;ket eller fristå;ende.

Integrering i kö;ket
Vinkylen har en avtagbar sockel vilket gö;r att den få;r plats bakom kö;kssockeln. Man kan dä;rfö;r sä;tta dit ett ventilationsgaller i kö;kssockeln och på; det sä;ttet få; en helt integrerad look på; vinkylen i kö;ket. Då; sockeln bara ä;r 10 cm hö;g fungerar detta i kö;k med bå;de lå;g och hö;g sockel. Sjä;lvklart kan man vä;lja att behå;lla vinkylens egen sockel på; och ha den fristå;ende.

Allt vad ditt vin behö;ver
Temptechs vinkylar fö;ljer de fem gyllene reglerna fö;r vinlagring och har all teknik inbyggt som behö;vs fö;r att ditt vin ska må; så; bra som mö;jligt.
Rä;tt och konstant temperatur Två; temperaturzoner gö;r att man kan ha vin i lä;mpliga temperaturer bå;de fö;r lagring och servering.
Skydd mot lukt Lukt kan trä;nga igenom korken och fö;rsä;mra vinets kvalitet. Lukt kan bland annat komma frå;n trä;hyllorna i vinkylen. Vi anvä;nder endast olackerade trä;hyllor som inte avger nå;gon lukt i vå;ra vinkylar. Dessutom ä;r vå;ra vinkylar fö;rsedda med ett aktivt kolfilter som renar luften i vinkylen.
UV-skydd Riktigt UV-glas tar bort så; mycket som mö;jligt av dom skadliga UV-strå;larna samtidigt som man behå;ller glasdö;rrens elegans.
Rä;tt luftfuktighet Ett system fö;r å;teranvä;ndning av fukten frå;n kondensvattnet gö;r att vinkylen hå;ller en jä;mn luftfuktighet på; mellan 50-70%.
Lå;ga vibrationer Vibrationer kan ö;ver tid skada vinet. Utö;ver att anvä;nda en speciell vinkylskompressor med lå;ga vibrationer anvä;nder Temptechs vinkylar sig av ett specialmaterial som ser till att vibrationer frå;n kompressorn inte fortplantar sig vidare i skå;pet.

Läs mer