Sidan innehåller annonslänkar

Temptech WP2DQ60DCB svart


Beställ Temptech WP2DQ60DCB svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Temptech WP2DQ60DCB svart inom kategorin Vinkylar.

Produktinformation

Vinkyl WP2DQ60DCB svart TemptechPremiumvinkyl för installation i köketVinkyl i Premium-serien för installation i köket. Vinkylen är utrustad med två separata temperaturzoner (5-12 °C och 12-20 °C) som kan justeras individuellt så att du kan förvara både vitt och rött vin.

Se gärna också

Temptech STHLM ST180DS rostfri

Vinkyl STHLM ST180DS rostfri Temptech

Vä;xer din vinsamling?
Vinkyl med modern, exklusiv design med plats fö;r upp till 166 flaskor. Vinkylen har en dö;rr i rostfritt. Kombinerat med trä;hyllorna i obehandlad bok och den vita belysningen ä;r den ett smycke i hemmet oavsett om den stå;r i kö;ket, vardagsrummet eller i vinkä;llaren. Vinkylen kan placeras fritt stå;ende i rummet eller byggas in i nisch.

Plats fö;r dina favoriter
Med plats fö;r upp till 166 flaskor kan du fö;rvara så;vä;l vin som champagne. Med två; tempteraturzoner kan du vara sä;ker på; att din flaska har korrekt serverings- eller lagringstemperatur.

Allt vad ditt vin behö;ver
Temptechs vinkylar fö;ljer de fem gyllene reglerna fö;r vinlagring och har all teknik inbyggt som behö;vs fö;r att ditt vin ska må; så; bra som mö;jligt.
Rä;tt och konstant temperatur Två; temperaturzoner gö;r att man kan ha vin i lä;mpliga temperaturer bå;de fö;r lagring och servering.
Skydd mot lukt Lukt kan trä;nga igenom korken och fö;rsä;mra vinets kvalitet. Lukt kan bland annat komma frå;n trä;hyllorna i vinkylen. Vi anvä;nder endast olackerade trä;hyllor som inte avger nå;gon lukt i vå;ra vinkylar. Dessutom ä;r vå;ra vinkylar fö;rsedda med ett aktivt kolfilter som renar luften i vinkylen.
UV-skydd Riktigt UV-glas tar bort så; mycket som mö;jligt av dom skadliga UV-strå;larna samtidigt som man behå;ller glasdö;rrens elegans.
Rä;tt luftfuktighet Ett system fö;r å;teranvä;ndning av fukten frå;n kondensvattnet gö;r att vinkylen hå;ller en jä;mn luftfuktighet på; mellan 50-70%.
Lå;ga vibrationer Vibrationer kan ö;ver tid skada vinet. Utö;ver att anvä;nda en speciell vinkylskompressor med lå;ga vibrationer anvä;nder Temptechs vinkylar sig av ett specialmaterial som ser till att vibrationer frå;n kompressorn inte fortplantar sig vidare i skå;pet.

Läs mer