Zwiesel - Vervino Bordeaux Rödvinsglas 74 cl 2-pack


Jämför produkt Zwiesel - Vervino Bordeaux Rödvinsglas 74 cl 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwiesel - Vervino Bordeaux Rödvinsglas 74 cl 2-pack i kategorin Vinglas här hos oss.

Produktinformation

Vervino Bordeauxglaset i kristall från Zweisel är det idealiska glaset för rödviner av tyngre sort. Den rundade, stora kupan ger det röda vinet gott om plats för att utvecklas i både smak och arom, och den avsmalnade toppen ser till att aromerna samlas upptill innan det avnjuts.

Förutom att ta fram det bästa ur rödvinet briljerar även glaset med sin eleganta design och fjäderlätta vikt, ett glas som ger en varm och lyxig känsla när det får ta plats i handen. Vinglasets utformning och design låter tanninbetonade viner komma till sin rätt och passar bra till sorter som exempelvis Bordeaux Grand Cru och Pinot Noir.

Det första som är av vikt för vinets smak är just valet av vinglas. Vervino Bordeaux vunnit både Red Dot Design Award och iF Design Award och säljes i 2-pack.

Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet.

Från kunskapsbanken

Zwiesel

Zwiesel är en stad i Landkreis Regen i Regierungsbezirk Niederbayern i förbundslandet Bayern i Tyskland.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.