Sidan innehåller annonslänkar

Zwiesel - Finesse Rödvinsglas 43 cl 2-pack

-50%

Beställ Zwiesel - Finesse Rödvinsglas 43 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwiesel - Finesse Rödvinsglas 43 cl 2-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Finesse rödvinsglas från Zweisel är elegant från topp till fot. Varje glas är unikt och kombinerar gastronomi med traditionell glaskonst.Glasen är handgjorda i kristallglas och designade speciellt för varje druvsort.

Designen ger dig fokus på smakupplevelsen av utsökt vin. Kristall säkerställer vackert glas med lång hållbarhet.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.

Se gärna också

Riedel - Vinum Cabernet/Merlot 265-årsjubileum 6-pack

År 2021 fyller det österrikiska familjeföretaget Riedel 265 år och firar detta genom att ge ut några av sina mest populära produkter i lite mer festliga förpackningar.

Dessa vinglas kommer från Riedels serie Vinum. Det här glaset har en stor, hög kupa med en förhållandevis vid öppning. Kupans form förhöjer upplevelsen av vinet genom att mildra strävheten och dämpa den mest aggressiva syran. Det gör att fruktsötman träder fram och vinet får en rundare och fylligare smak.

Vinglaset passar även till Bordeaux (rött), Cabernet Franc, Fronsac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Moulis, Pauillac, Pessac Leognan (rött), Pomerol, St. Emilion, St. Estèphe och St. Julien.

Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r innan glaset lanseras på marknaden.

Vinum består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Riedel designar glas med vinets bästa i fokus. De är specificerade på att ta fram druvspecifika vinglas och står i framkant för denna utveckling. Riedels vinglas kännetecknas av dess form som är anpassad för olika sorters vin för att förstärka vinet. Mer än fyrtio år har gått sedan det ögonblick då Klaus Riedel, grundaren av konceptet "varje vin har sitt eget glas", förklarade att glasets form och storlek väsentligt påverkar vinets smak.

Så var med och skåla in Riedels jubileum - med förhoppning om mycket pompa och ståt!

Levereras i 6-pack.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Zwiesel

Zwiesel är en stad i Landkreis Regen i Regierungsbezirk Niederbayern i förbundslandet Bayern i Tyskland.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.