Sidan innehåller annonslänkar

Zieher - Vision Intense Vinglas 2-pack


Jämför produkt Zieher - Vision Intense Vinglas 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zieher - Vision Intense Vinglas 2-pack i kategorin Vinglas här hos oss.

Produktinformation

Vision Intense Vinglas från Zieher har en elegant design som intensivt förgyller bord och smaker. Zieher Vinglas Vision Intense är munblåsta kristallglas för rika och kraftfulla röda viner och vita viner.

Vinglasen har en stilfull och modern design med en avsmalnande hals som intensifierar arommolekylerna vilket slungas ut ur glaset på ett positivt sätt. Vinglaset ger aromerna en intensiv oxidation, något som gör vinglaset idealiskt för alla röda och vita viner som kan dekanteras och serveras i karaff.

Vinglasen Vision Intense Zieher rymmer 640 ml och är munblåsta kristallglas. Zieher Vision Intense är de perfekta vitvinsglasen när en vill avnjuta kraftfulla och syrliga vita viner ihop med ostbrickan men passar lika bra att använda som rödvinsglas när det är dags att servera ett rikt och kraftfullt rödvin till den finare middagen.Vision Intense Vinglas från Zieher levereras hem i 2-pack och är den perfekta presenten för vinälskaren.

Vinglasen från Vision Zieher passar även utmärkt att ge bort som inflyttningspresent eller bröllopspresent. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder.

Läs mer om Cerveras Glasgaranti här. .