Sidan innehåller annonslänkar

Zieher - Vision Balanced Vinglas 2-pack


Beställ Zieher - Vision Balanced Vinglas 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zieher - Vision Balanced Vinglas 2-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Vision Balanced 2-pack Vinglas från Zieher är ett par snygga och fulländat vinglas för komplexa men känsliga röda och vita viner, våghalsade roséviner, Bouugogne och Piemonte viner. Ett perfekt rödvinsglas eller vitvinsglas som passar alla typer av röda och vita viner som inte är för dekanterat.

Vinet i vinglaset förvandlas till en komplett aromatisk upplevelse i just rätt mängd. Vinglasen från Vision Balanced är tillverkade i blyfri kristall och emanerar ren harmoni.

Vision Balanced Vinglas från Zieher levereras rymmer hela 850 ml och är de optimala vinglasen när en vill avnjuta viner från östra Frankrike eller norra Italien som till exempel Bourgogne- och Piemonte viner. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder.

Läs mer om Cerveras Glasgaranti här. .