Sidan innehåller annonslänkar
Riedel

Riedel - Winewings Champagne

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Winewings Champagne är ett champagneglas från Riedels serie Winewings som är utvecklat för att låta de komplexa aromerna i vinet blomma ut. Glasets breda botten ger champagnen en bred kontaktyta med syre vilket frigör doft, vilka sedan intensifieras i den avsmalnande kupan. Vinglaset passar för Champagne, Rosé Champagne. Serien Winewings står för en nytänkande designriktning, där man har tänkt utanför konventionella glasformer för att istället sätta funktion i första hand, vilket resulterat i glasens unika form. Glasen är druvspecifika och karaktäriseras av en bred botten följt av en vingformad kurva för en extra stor exponeringsyta för syre. Detta tillsammans med glasets noga bestämda öppning gör att doftintrycket av vinet blir väldigt intensivt.


Jämför produkt Riedel - Winewings Champagne online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riedel - Winewings Champagne i kategorin Vinglas här hos oss.

Kategori: Vinglas
Artikelnummer: 115053
Visa fler

Från kunskapsbanken

Spiegelau

Spiegelau är en kommun och ort i Landkreis Freyung-Grafenau i Regierungsbezirk Niederbayern i förbundslandet Bayern i Tyskland.