Frederik Bagger - Crispy Monsieur Rödvinsglas 45 cl 2-pack Klar

Jämför produkt Frederik Bagger - Crispy Monsieur Rödvinsglas 45 cl 2-pack Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frederik Bagger - Crispy Monsieur Rödvinsglas 45 cl 2-pack Klar i kategorin Vinglas här hos oss.

Produktinformation

Med Crispy Rödvinsglas 2-pack från Frederik Bagge lyfts din dukning till en helt ny nivå. Detta fantastiska kristallglas passar perfekt till härliga rödviner och ger en vacker dukning till vardag som fest.

Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.

Se gärna också

Riedel - Ouverture Vitvinsglas 2-pack -25%

Riedel Ouverture Vitvinsglas är ett klassiskt vinglas som fungerar både till vardag och till fest.

Glaset ingår i Riedels Ouverture serie och är en bra ingång till Riedels sortiment. Glasen har en tidlös design och levereras i 2-pack. Tillskillnad från Riedels många andra serier är Ouvertures glas inte druvspecifika vilket gör dem till den perfekta vardagsserien. I serien Ouverture finns såväl vattenglas som vin- och spritglas i kristall.

Ouverture Vitvinsglas rymmer 28cl och går utmärkt att diska i diskmaskinen.

Känn dig även trygg då detta glas även ingår i Cerveras Glasgaranti.

Vi på Cervera tycker att glas är till för att användas, därför erbjuder vi våra medlemmar 2 års garanti på alla glas på fot. Går ditt glas sönder får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. För att använda garantin besöker du någon av våra butiker, tar med ditt kvitto och foten till det trasiga glaset. Om du har beställt glaset via cervera.se gör du antingen enligt ovan eller kontaktar vår kundservice samt bifogar ditt ordernummer och bild på det trasiga glaset.

Är du inte redan medlem, så blir du det enkelt på vår hemsida eller genom att besöka någon av våra butiker.

*Gäller samtliga glas på fot. Det aktuella glaset måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla.

Företaget Riedel ingår i Riedelkoncernen som ägs och drivs av familjen Riedel. Man har producerat glas av olika slag i elva generationer och startade sin tillverkning 1756. Varje glas utvecklas tillsammans med en grupp specialister på respektive druva/område. De provar upp till 20 prototyper för att hitta det optimala glaset. Denna utvecklingsprocess är unik och tar 1-2 år per glastyp.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Meraki

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från JABUSHE

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter