Frederik Bagger - Crispy Madame Vitvinsglas 35 cl 2-pack Klar

Beställ Frederik Bagger - Crispy Madame Vitvinsglas 35 cl 2-pack Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Madame Vitvinsglas 35 cl 2-pack Klar inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Med Crispy Vitvinsglas 2-pack från Frederik Bagge lyfts din dukning till en helt ny nivå. Detta fantastiska kristallglas passar perfekt till härliga viner och ger en vacker dukning till vardag som fest.

Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Rödvinsglas 63 cl Klar -25%

Rödvinsglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine, ett stilrent glas med strama former, vilket kännetecknar hela serien.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från OBH Nordica

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Stelton

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Samsung

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Epic Spice

Se alla produkter