The Just Slate Company - Vinförslutare Hjärta


Jämför produkt The Just Slate Company - Vinförslutare Hjärta online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Just Slate Company - Vinförslutare Hjärta i kategorin Vinförslutare här hos oss.

Produktinformation

Elegant vinförslutare från skotska The Just Slate Company, med ett gjutet hjärta på toppen. Vinproppen låter dig försluta en öppnad flaska vin och förvara den i kylen så att vinet håller sig ännu längre.

Perfekt present till en vinälskare du håller riktigt kär. Passar till alla flaskor. .

Se gärna också

Zwilling - Fresh & Save Vinförslutare Vakuum

En öppnad vinflaska som tappar arom och friskhet är ett minne blott med denna vakuum vinförslutare från Zwillings serie Fresh & Save. Istället för att hälla ut vinet som blev över från middagen kan du med denna vakuumkork spara det till ett senare tillfälle och njuta av ett lika aromatiskt och fylligt vin som vid första öppningen. Vakuumkorken ser till att vinet behåller både smak och fräschör längre än vad en vanlig kork gör.

Använd vakuumkorken genom att sätta den på flaskan och placera Zwillings Fresh & Save pump på korkens ventil, tryck sedan på munstyckets knapp och luften sugs ur. Sekunder senare är vinet förslutet med vakuum och kan förvaras på lämplig plats.

Tillverkad i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin. Vakuumpumpen säljes separat.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Just

"Just" är en låt av det brittiska bandet Radiohead, utgiven på albumet The Bends 1995. Den släpptes som singel den 7 augusti 1995.

Slate

Slate är en amerikansk webbtidning grundad 1996 och sedan 2008 ägd av The Slate Group inom Graham Holdings. Tidningen drevs från starten av Microsoft inom Microsoft Network, men den såldes 2004 till det dåvarande ägarbolaget bakom The Washington Post som 2013 ombildats till Graham Holdings efter att man sålt av Washington Post till ett bolag kontrollerat av Amazon-ägaren Jeff Bezos). Slate har sitt huvudkontor i New York, med sidokontor i Washington, D.C..

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.