GastroMax - Kapsylöppnare BIO 15,5 cm

Jämför produkt GastroMax - Kapsylöppnare BIO 15,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Kapsylöppnare BIO 15,5 cm i kategorin Vin- och flasköppnare här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Kapsylöppnare BIO. Bjud dina gäster på något gott att dricka och låt komplettera dukningen med denna fina kapsylöppnare.

Se gärna också

Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk -10%

Med den här automatiska vinöppnaren 4 in 1 ur serien Cordless Collection från Cuisinart öppnar du snyggt och enkelt vinflaskan. Det enda du behöver göra är att hålla öppnaren över flaskan, den känner då automatiskt av korken och i ett svep tar tag och skjuter ut korken. Enklare än så här blir det inte.

Den automatiska vinöppnaren är försedd med allt du behöver för ditt vin: en integrerad skärare för att avlägsna folieomslaget, en Aerator som luftar vinet under tiden det hälls upp och en vakuumkork som du kan ställa in datum på. Den här vinöppnaren har allt i ett, förpackat i en snygg och lätthanterlig design.

Slipp batterier och trassliga sladdar, vinöppnaren är försedd med ett litiumbatteri som enkelt laddas upp vid behov med den medföljande USB-kabeln. För ett fullt batteri laddas vinöppnaren i 2,5 timmar och är då kapabel att öppna 50 flaskor. Den är även utrustad med lampor som visar batterinivån så du enkelt kan se när det är dags att ladda. Kan användas för att öppna både syntetiska och naturliga korkar. Torka av vinöppnaren med lätt fuktad trasa vid behov, skölj vakuumkorken och aeratorn i varmt vatten. Produkten har 2 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från ezviz

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Gustavsberg

Se alla produkter