Sidan innehåller annonslänkar
Eva Solo

Rise Vattenkokare 1,2 L Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vattenkokaren Rise från Eva Solo gör det enkelt att börja dagen med en varm dryck med minimal tidsåtgång. Med en kombination av stilren formgivning och funktionalitet i toppklass blir den ett dekorativt inslag på köksbänken som står redo att underlätta vardagslivet dag efter dag. Dagar med mer tid att samla familj och vänner kan vattenkokaren med fördel tas med till bordet. Vattenkokaren har en praktisk, sladdfri design med 360 graders mobilitet och är dessutom 100% droppfri. Vattnet fyller man enkelt på direkt genom ett hål i locket. Vitt ljus vid av- och på-knappen indikerar om den används och vattenmåtten är enkla att avläsa, vilket gör det lätt att se hur mycket vatten som finns i vattenkokaren. Värmeelementet är dolt och vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet kokar för att undvika torrkokning.


Beställ Rise Vattenkokare 1,2 L Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rise Vattenkokare 1,2 L Vit inom kategorin Vattenkokare.

Kategori: Vattenkokare
Artikelnummer: 119149
Visa fler

Från kunskapsbanken

Surprise

Surprise är en stad i centrala Arizona med en yta av 180 km² och en befolkning, som uppgår till 117 517 invånare (2008). Det är en förstad till Phoenix.

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Vita

Vita kan syfta på:

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.