Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - Svart tekanna

Beställ Gefle - Svart tekanna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - Svart tekanna inom kategorin Vattenkittlar.

Produktinformation

Svart tekanna från Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Le Creuset - Kone Vattenkittel med vissla 1,6 L Caribbean -25%

Le Creusets vattenkittel Kone med vissla är en klassisk, emaljerad stålkittel som kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Vattenkitteln har en stor botten som ger bra kontakt med värmekällan, vilket ger en effektiv uppvärmning av vattnet. Vid användning på induktionshäll är den sladdlösa vattenkitteln faktiskt lika effektiv som en elektrisk vattenkokare.

Kitteln har ett värmebeständigt handtag och en fast vissla som är lätt att öppna när vattnet ska hällas upp. Volym 1,6 liter vatten där den maximala vattenkapaciteten är markerad på sidan av kitteln för att undvika överkokning. En uppdaterad variant av den klassiska "visseljohannan". Matcha gärna kitteln med andra färgglada kärl från Le Creuset!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fläktar

Fläktar från Canvac

Se alla produkter
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Konstsmide

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från LIKE by Villeroy & Boch Group

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter