Terres de Rêves Vas Keramik 25 cm Mörkblå/Sand


Jämför produkt Terres de Rêves Vas Keramik 25 cm Mörkblå/Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Terres de Rêves Vas Keramik 25 cm Mörkblå/Sand i kategorin Vaserdekoration här hos oss.

Produktinformation

Den något lägre vasen i serien Terres de Rêves designad av Anita Le Grelle för Serax. Tack vare sin lyxiga glasering och lekfulla design ger vaserna ett konstnärligt inslag i alla rum, med eller utan blommor i den.

En spännande vas man gärna tittar länge på som med fördel kan placeras tillsammans med de andra två vaserna i serien, för ett riktigt pampigt intryck. I denna serie ingår även vackra tallrikar, skålar och muggar. .

Se gärna också

Collar Vas 12 cm Vit

Collar Vase från Cooee Design är en klotrund vas med smal hals, tillverkad i matt och mjuk finish, perfekt till favoritblomman. Vasen är handgjord och inget exemplar är det andra likt. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Cederroth

Cederroth International AB, grundat 1895, är ett svenskt företag som tillverkar och marknadsför hygien-, hälso- och första hjälpen-produkter. Kända produkter och varumärken som kommit från Cederroth är Stomatol, Samarin, Svinto, Grumme, Pharbio, Allévo, HTH och Salvequick. Cederroths huvudkontor ligger sedan 1973 i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.