Sidan innehåller annonslänkar
MEDOX

Medox

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Medox på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Medox inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

Medox har en unik mix av svartvinbär och blåbär som ärrika på antioxidanter som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Tillverkad i Norge.

Medox är ett mycket väldokumenterat kosttillskott som innehåller svartvinbär och svenska, vildväxande blåbär med ett högt innehåll av kraftfulla antioxidanter s.k. antocyaniner.

Antocyaniner är det blåsvarta färgämnet i bären och utgör bland annat bärens eget skydd mot oxidativ stress och skadlig solstrålning. Blåbär bidrar till normal synförmåga.

Blåbär bidrar till blodkärlens normala funktion. Antioxidanter från blåbär, som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress.

Svarta vinbär bidrar till immunsystemets normala funktion. Svarta vinbär bidrar till musklernas normala funktion .

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.