Sidan innehåller annonslänkar
ECHINAGARD

Echinagard

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Echinagard på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Echinagard inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Echinagard är ett växtbaserat läkemedel i praktiska sugtabletter med innehåll av Röd Solhatt för kortvarig profylax och lindring av förkylning. Echinagard är ett växtbaserat läkemedel som innehåller Echinacea Purpurea Moench (Röd solhatt) som är framtaget för lindring av förkylning.

Echinagard Tabletter är sugtabletter som kan tuggas, sugas på eller sväljas hela och är lätta att ha med sig i vardagen. Echinagard finns även som orala droppar men de verksamma ingredienserna är desamma.

Se till att du tar Echinagard vid första tecknen på förkylning. Som med alla läkemedel för egenvård är även Echinagard avsett att användas bara under kortare tid, 1 &ndash 2 veckor.

Långvariga besvär ska alltid behandlas av läkare. Läs alltid bipacksedeln noga innan användning.

Röd solhatt Olika Echinacea-arter har använts av indianstammar i Nordamerika sedan långt tillbaks i tiden. De använde den pressade saften ur blomman Röd solhatt och drack mot bland annat förkylning.

I början av 1900-talet tog den tyske läkaren Gerhard Madaus med sig denna &rdquo indianblomma&rdquo hem till Europa och började odla den i Tyskland för att framställa Echinagard. I början var användes den huvudsakligen mot bakteriella infektioner och inflammatoriska sjukdomar, men sedan 50 år har människor i Europa använt den verkningsfulla pressaften på grund av sina påståtta egenskaper framförallt mot förkylningar. .