Sidan innehåller annonslänkar
Born in Sweden

Stumpastaken Fyran Aluminium

Kontrollera pris

Köp nu

Stumpastaken är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Med alla ljus tända bildas en stor matta av lågor som sprider ett fantastiskt sken. Stumpastaken Fyran har plats för fyra ljus och passar perfekt som adventsljusstake. Stumpastaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.


Jämför produkt Stumpastaken Fyran Aluminium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stumpastaken Fyran Aluminium i kategorin Värmeljushållare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Värmeljushållare
Artikelnummer: 116605
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer