Sidan innehåller annonslänkar
Born in Sweden

Stumpastaken Ettan Aluminium

Kontrollera pris

Köp nu

Stumpastaken är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Med alla ljus tända bildas en stor matta av lågor som sprider ett fantastiskt sken. Stumpastaken Ettan har plats för ett ljus och är den allra minsta i serien. Stumpastaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.


Jämför produkt Stumpastaken Ettan Aluminium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stumpastaken Ettan Aluminium i kategorin Värmeljushållare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Värmeljushållare
Artikelnummer: 116610
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter
Underkläder

Underkläder från FUNQ WEAR

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.