Lyngby Porcelain - Ljuslykta liten glas Blå

Beställ Lyngby Porcelain - Ljuslykta liten glas Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lyngby Porcelain - Ljuslykta liten glas Blå inom kategorin Värmeljushållare.

Produktinformation

Ljuslykta i glas från Lyngby Porslinsfabrik. Bygger på samma formspråk som den klassiska Lyngbyvasen. .

Se gärna också

Gynning Design - Piece Of Me Ljushållare 7x8 cm Guld

Låt denna underbara ljushållare från Carolina Gynnings serie Piece of me lysa upp mörka kvällar. Den skinande, guldfärgade ytan återger ett vackert skimmer när lågan från ljuset fladdrar sakta.

Ljushållaren är prydd med frilagt motiv från hennes uppskattade konstverk i en ny konstnärlig tappning. Hennes konstverk är en återspegling av alla kvinnor inom henne själv och som hon haft äran att möta. Att hon även namnger alla verk avslöjar hennes passion och personliga intresse för alla hennes målningar och blir därmed intima. Kanske är just det en av anledningarna till att hennes konstnärskap uppskattas och älskas av så många.

Bruksföremålen med Carolina Gynnings konst på är lika fantastiska att använda som de är att vila ögonen på. Detta gör de också till perfekta presenter vid större firanden och som objekt att samla på. Ljushållaren är tillverkad i guldfärgad rostfritt stål.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Värmeljushållare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Ariete

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter