Sidan innehåller annonslänkar
Funktion

Funktion Shoedryer 350w Värmefläkt - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Håll skor, stövlar och handskar torra. Väggmonterad skotork med timerfunktion på 2 timmar. De 4 slangarna på 24-70 cm leder värmen ända in i det som ska torkas och kan användas individuellt 2 eller 4 åt gången. 350 watt. 29 x 24 x 11,9 cm.


Beställ Funktion Shoedryer 350w Värmefläkt - Vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Shoedryer 350w Värmefläkt - Vit inom kategorin Värmefläktar.

Kategori: Värmefläktar
Artikelnummer: FH-10679
Visa fler

Från kunskapsbanken

Funktion

En funktion är en regel som till varje invärde kopplar utvärden. Ofta beskrivs sambandet mellan invärde och utvärde med en matematisk formel, där invärdet representeras med en eller flera variabler, alternativt med en tabell eller grafiskt med en graf, ett sambandsdiagram eller ett pildiagram. En viktig egenskap hos funktioner är att de är deterministiska (det vill säga konsekventa, så att varje invärde alltid ger samma utvärde). Detta gör att funktionen kan ses som en maskin, som systematiskt levererar utvärden så fort man stoppar in invärden. Invärdet x till funktionen f(x) kallas inom matematisk analys ofta ’’invariabel’’ och inom beräkningsvetenskap för ’’funktionsargument’’ eller ’’argument’’. Det resulterande utvärdet kallas ’’funktionsvärdet’’ eller ’’värdet’’. En funktion som är vanligt förekommande som byggsten i matematiska formler kallas elementär funktion, och har ett specifikt namn såsom sinusfunktion, kvadratrot eller logaritm. En funktionsräknare (en vetenskaplig kalkylator) är en miniräknare som kan beräkna värdet av elementära funktioner. En grafritande miniräknare kan visa grafer för funktionsuttryck.

Vita

Vita kan syfta på: