Sidan innehåller annonslänkar
Valmed

Stegräknare - 45% rabatt

Kontrollera pris

Köp nu

Valmed - kvalitet som du har råd med! Prisvärda hälsoprodukter och självtester för hemmet.En enkel stegräknare med många funktioner. Lätt att använda och ställa in.Mäter steg, avstånd och kaloriförbrukning. Går att anpassa efter egen steglängd och vikt.Utbytbara batterier och svensk bruksanvisning. CE-märkt


Jämför produkt Stegräknare - 45% rabatt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stegräknare - 45% rabatt i kategorin Valmed här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Valmed
Artikelnummer: 5708367512000
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brickor

Brickor från Blomus

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från GastroMax

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Boda

Boda kan syfta på: Boda glasbruk (företag) – ett glasbruk anlagt 1864 vid Förlångskvarn

Nova

En nova eller klassisk nova kallas en stjärna, vanligtvis en vit dvärg i nära kontakt med en röd jätte, som under en period ökar sin ljusstyrka kraftigt.Orsakerna till det dramatiska förloppet hos en nova varierar beroende på omständigheterna hos de två ingående stjärnorna. Alla observerade novor involverar en vit dvärg i en tät dubbelstjärna. De viktigaste underklasserna av novor är klassisk nova, rekurrent nova (RNe) och dvärgnova. De anses alla vara kataklysmiska variabla stjärnor. Novor förekommer oftast på himlen inom ramen för Vintergatan, särskilt nära det observerade galaktiska centrumet i stjärnbilden Skytten. De kan dock uppträda var som helst på himlen och förekommer mycket oftare än galaktiska supernovor eller i genomsnitt cirka tio per år. De flesta kräver teleskop för observation, kanske bara en till två varje år blir synliga för blotta ögat. Novor som når första eller andra magnituden uppträder endast några gånger per sekel. En sentida ljus nova var V1369 Centauri som nådde magnitud 3,3 den 14 december 2013.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).