OBH Nordica

OBH Nordica - Vacuum Sealer Supreme Vakuumförpackare 130W

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vacuum Sealer Supreme vakuumförpackare från OBH Nordica med en effekt på 130 W och en sugkapacitet på 12 L/min. Genom att vakuumförpacka dina matvaror så håller dem sig färska upp till fem gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Ett måste för den moderna hemmakocken. Passar för vakuumpackning av både torra och flytande matvaror. Utrustad med anti-krossfunktion och automatisk marineringsfunktion. Ett startpaket med 1st påsrulle (3 m x 22 cm) och 1 st påsrulle (3 m x 28 cm) medföljer.


Jämför produkt OBH Nordica - Vacuum Sealer Supreme Vakuumförpackare 130W online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten OBH Nordica - Vacuum Sealer Supreme Vakuumförpackare 130W i kategorin Vakuumförseglare här hos oss.

Kategori: Vakuumförseglare
Artikelnummer: 102897
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nordica

För den finska isbrytaren med samma namn, se Nordica (finsk isbrytare) För tillverkaren av skidutrustning, se Nordica (skidutrustning).Nordica är ett svenskt fartyg som ägs av Sjöfartsverket och som används för farledsarbete, till exempel utprickning. Nordica används även som isbrytare när det behövs.

Caso

Caso kan syfta på följande platser: