Sidan innehåller annonslänkar

Foodsaver - Värmepåse 3,78 L 32-pack

Beställ Foodsaver - Värmepåse 3,78 L 32-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Foodsaver - Värmepåse 3,78 L 32-pack inom kategorin Vakuumförpackare.

Produktinformation

Frys- och värmepåsar till FoodSaver vakuumförpackare. Plasten är BPA-fri.

Går att använda i frys, mikrovågsugn (upptining) och i kokande vatten. Påsarna är av betydligt tjockare och tåligare plast än de fryspåsar som säljs i matbutik.

Se gärna också

Foodsaver - Vakuumpackare Mini VS1199X -25%

Vakuumpackare Mini från FoodSaver är en mindre, handhållen och praktisk vakuumpackare som med endast ett knapptryck vakuumförseglar och därmed håller matresterna fräscha upp till 5 gånger längre. Vakuumpackare Mini behöver inte kopplas till ett eluttag för att fungera och den är uppladdningsbar vilket gör att den kan användas lika mycket hemma som utomhus.

Vakuumpackaren kan användas till förvaring av matrester; genom att använda vakuum vid förseglingen kommer maten, smaken och färskheten bibehållas längre än med traditionella metoder. En vakuumförseglad påse tar även upp mycket mindre plats i kyl och frys vilket tillåter mer plats för förvaring. Vid marinering av kött eller grönsaker kan vakuumpackaren även här stå till tjänst, fyll en zip-påse med marinad och råvara, sug sedan ut luften med vakuumpackaren och låt påsen vila i kylen innan tillagning. Vakuumförpackaren fungerar även självklart att använda när det ska lagas sous vide.

Vakuumpackaren går utmärkt att ta med när det är dags för semester i sommarstugan, julfirande i fjällen eller på båtsemestern. En laddning på 24 timmar räcker till hela 100 vakuumförseglingar och ser till att pålägg, matrester, sallader och mycket mer får förlängd hållbarhet. Vakuumpackaren Mini är kompatibel med alla Fresh Containers och zip-påsar från FoodSaver.

- Sladdlös och uppladdningsbar
- Praktisk och enkel att använda
- Ett dygns laddning räcker till 100 förseglingar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Design Letters

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BOOMING BOB

Se alla produkter
Radio

Radio från Philips

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Siemens

Se alla produkter