Thermex Decor 942 70 Cm Rf Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex Decor 942 70 Cm Rf Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 942 70 Cm Rf Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

Har du ett lite mindre kök har du inte behov för en köksfläkt med jättestor kapacitet. Därför är denna köksfläkt 527.41.3178.2 fra Thermex beräknad till lite mindre kök och klarar med sin kapacitet på 462 m3/h att effektivt hålla matos och lukt borta.

En vägghängd köksfläkt kombinerar både stil och effektivitet. Och eftersom denna typ av fläkt visuellt tar plats i ditt kök, är det viktigt att du väjer en modell vars design du gillar.

Se gärna också

Thermex Preston Ii Vhx 60cm M/ Extern Motor Tak Vägghängd Köksfläkt - Svart/glas

En kapacitet på upp till 655 m3/t gör denna köksfläkt 540.23.2068.3 från Thermex till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. En ljudnivå på max 59 dB betyder att du inte längre behöver hålla för öronen när köksfläkten kör på högsta effekt. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Motorn är inklusive vid leverans. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.