Thermex Decor 787 70 Cm Hvid U/motor Vägghängd Köksfläkt - Vit


Beställ Thermex Decor 787 70 Cm Hvid U/motor Vägghängd Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 787 70 Cm Hvid U/motor Vägghängd Köksfläkt - Vit inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket.

Motorn till köksfläkten ska köpas separat eftersom den inte följer med vid leverans. En vägghängd köksfläkt kombinerar både stil och effektivitet.

Se gärna också

Thermex Preston Ii Vhx 60cm M/ Extern Motor Tak Vägghängd Köksfläkt - Svart/glas

En kapacitet på upp till 655 m3/t gör denna köksfläkt 540.23.2068.3 från Thermex till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. En ljudnivå på max 59 dB betyder att du inte längre behöver hålla för öronen när köksfläkten kör på högsta effekt. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Motorn är inklusive vid leverans. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: