Thermex Decor 787 60 Cm Sort U/motor Vägghängd Köksfläkt - Svart


Beställ Thermex Decor 787 60 Cm Sort U/motor Vägghängd Köksfläkt - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 787 60 Cm Sort U/motor Vägghängd Köksfläkt - Svart inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

Den låga ljudvolymen beror bl.a. på den externa motorn.

Denna typ av motor ska installeras utanför köket och ger därför både en bättre utsugning och en lägre ljudvolym. Det ställer dock lite högre krav till installationen av köksfläkten.

Motor är inte inkluderat i köksfläkten utan ska köpas separat. En vägghängd köksfläkt har stor synlighet i ditt kök så du ska vara säker på att du gillar utseendet på den du väljer.

Se gärna också

Thermex Preston Ii Vhx 60cm M/ Extern Motor Tak Vägghängd Köksfläkt - Svart/glas

En kapacitet på upp till 655 m3/t gör denna köksfläkt 540.23.2068.3 från Thermex till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. En ljudnivå på max 59 dB betyder att du inte längre behöver hålla för öronen när köksfläkten kör på högsta effekt. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Motorn är inklusive vid leverans. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.

Läs mer