Sidan innehåller annonslänkar
Steba

Steba We1 16,5 Cm, 1200w Våffeljärn - Svart

404 kr 349 kr-14%
Kontrollera pris

Köp nu

Steba WE1 Våffeljärn Våffeljärn för 1 hjärtformad våffla 16,5 cm Diameter Fettsnål gräddning genom nonstick beläggning Optimal gräddning Variabel regulering Lätt att rengöra Värmeisolerat handtag Indikatorlampa Indikatorlampa för temperatur


Beställ Steba We1 16,5 Cm, 1200w Våffeljärn - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Steba We1 16,5 Cm, 1200w Våffeljärn - Svart inom kategorin Våffeljärn.

Läs mer...
Kategori: Våffeljärn
Artikelnummer: STWE1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Förvaring

Förvaring från Umbra

Se alla produkter
Bakartiklar för barn

Bakartiklar för barn från Pols Potten

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Jensen

Jensen är ett efternamn av danskt och norskt ursprung. Ursprungligen var det ett patronymikon med betydelsen "Jens son". Namnet är Danmarks vanligaste och bars 1 januari 2014 av 261 432 personer bosatta i Danmark.Namnet ingår i företagsnamn, se vidare nedan.

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.