Gefu - Future Diskmaskinskorg 4 Sugrör

Beställ Gefu - Future Diskmaskinskorg 4 Sugrör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Future Diskmaskinskorg 4 Sugrör inom kategorin Tvåldispenser.

Produktinformation

Diskmaskinkorgen Future med plats för 4 sugrör ger dig smidigt och enkelt rena, fräscha sugrör, att användas gång på gång. Korgen har en praktisk fästanordning som ger både sugrör av rostfritt stål och glas en säker hållare när du kör dem i diskmaskinen.

Nu när flergångssugrören är här för att stanna behövs enkel rengöring och då är denna diskmaskinskorg en smart lösning. Passar sugrör upp till 0,8 mm. .

Se gärna också

Wellmark - Handkräm med pump 0,25 L Svart/Brun -25%

Denna handkräm från Wellmark ger dig en skön och närande känsla. Handkrämen är inte testad på djur och har en fin doft av bambu som ser till att händerna fortsätter dofta fantastiskt hela dagen. Handkrämen levereras i en fin brun glasflaska med elegant pump i mattsvart finish. Den lyxiga looken kombinerat med en fin text gör denna flaska till en perfekt present till någon du tycker om, "It´s all in your hands" står det på etiketten. Krämen är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga parabener, palmolja, PEG, SLS eller SLES.

Allt började i Nederländerna med att Marleen van den Bogaart bestämde sig för att sluta sitt fasta jobb för att i stället starta sitt eget företag, och så småningom började Wellmark att gro. Marlene ville hitta en bra balans mellan kommersialism och hållbarhet och testade sig länge fram. I början sålde Marleen sina produkter själv från sin lägenhet i centrum av Den Bosch.

Företaget har vuxit men behåller fortfarande sina kärnvärden - veganskt, ingen plast och återanvändbart. Tillverkarna är människor som har svårt i det vanliga arbetslivet, till exempel printar man alla etiketter för hand. Produkterna är förpackade i återvunnet förpackningsmaterial

I Wellmarks sortiment finns handtvål, handlotion, diskmedel, rengöringsspray med mera - allt tillverkat med fokus på miljö och hållbarhet och genomsyrade av en härlig blandning av lyx och humor.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Sagaform

Se alla produkter