Citronelles

Fika Bricka engelsk text 27x20 cm Blå/Gul

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Blågul bricka med något av det svenskaste vi har - fikat! Brickan i Fika-serien har engelsk text med definitionen av ordet. Perfekt present till utlandssvensken eller Sverigefantasten! Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.


Jämför produkt Fika Bricka engelsk text 27x20 cm Blå/Gul online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fika Bricka engelsk text 27x20 cm Blå/Gul i kategorin Turismövrigt här hos oss.

Kategori: Turismövrigt
Artikelnummer: 108268

Från kunskapsbanken

Fika

Fika är en svensk samhällsinstitution som innebär mellanmänskligt umgänge i kombination med intagande av exempelvis kaffe och kaka. Fika förekommer vanligen inom svenskt arbetsliv, i form av fikapauser eller kaffepauser – en fika tillsammans med kollegor. Denna tradition kan anses vara en del av svensk kultur.På många svenska arbetsplatser finns fastlagda tidpunkter för fikapaus – exempelvis mitt på förmiddagen och mitt på eftermiddagen. Pausen är del av den betalda arbetstiden och tillbringas ofta i närheten av kaffemaskiner och lunch/fika-rum. Det anses troligt att den svenska fikatraditionen ger möjlighet till större meningsutbyte och förståelse arbetskollegor emellan.