Sidan innehåller annonslänkar
Citronelles

Fika Skärbräda 20x34 cm Blå/Gul

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Blågul skärbräda med något av det svenskaste vi har - fikat! Skärbrädan ingår i Fika-serien från I Love Design och fungerar även bra att servera godsaker på. Perfekt present till utlandssvensken eller turisten. Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.


Jämför produkt Fika Skärbräda 20x34 cm Blå/Gul online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fika Skärbräda 20x34 cm Blå/Gul i kategorin Turism övrigt här hos oss.

Kategori: Turism övrigt
Artikelnummer: 114449
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fika

Fika är en svensk samhällsinstitution som innebär mellanmänskligt umgänge i kombination med intagande av exempelvis kaffe och kaka. Fika förekommer vanligen inom svenskt arbetsliv, i form av fikapauser eller kaffepauser – en fika tillsammans med kollegor. Denna tradition kan anses vara en del av svensk kultur.På många svenska arbetsplatser finns fastlagda tidpunkter för fikapaus – exempelvis mitt på förmiddagen och mitt på eftermiddagen. Pausen är del av den betalda arbetstiden och tillbringas ofta i närheten av kaffemaskiner och lunch/fika-rum. Det anses troligt att den svenska fikatraditionen ger möjlighet till större meningsutbyte och förståelse arbetskollegor emellan.