Produkter från Turism-Högtiderövrigt-Högtiderövrigt

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Turism-Högtiderövrigt-Högtiderövrigt så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Turism-Högtiderövrigt-Högtiderövrigt så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Turism-Högtiderövrigt-Högtiderövrigt

Hitta produkter inom kategorin Turism-Högtiderövrigt-Högtiderövrigt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Turism-Högtiderövrigt-Högtiderövrigt.

Turism är människors aktiviteter när de reser till och vistas på platser utanför sin vanliga omgivning en kortare tid än ett år. Turism och besöksnäring kan innefatta fritidsaktiviteter, personliga besök, övernattning, shopping eller andra aktiviteter. Numer räknar man även in affärsresor och resor till fritidshus i turism då detta är utanför personens vanliga omgivning.Defintionen enligt Världsturismorganisationen (World Tourism Organisation, UNWTO) är: I begreppet aktiviteter innefattas sociala, kulturella och ekonomiska aktiviteter som personen utför utanför sin vanliga omgivning och omfattar i praktiken allt slags resande som inte är av daglig art som till exempel daglig pendling. Eftersom begreppet inte enbart är koncentrerat till det nöjesbetonade fritidsresandet har ordet turist börjat bytas ut till ordet besökare för att även inkludera affärsmässiga och professionella resor.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Trademan - Midsommarstång Trä 25 cm