Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood

-20%

Jämför produkt Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood i kategorin Trancherbrädor här hos oss.

Produktinformation

En kraftfull och stabil skärbräda i gummiträ. Ett mycket hårt träslag som lämpar sig särskilt bra i köksmiljöer.

Se gärna också

Modern House - Skärbräda Marmor Naturträ 35 cm Vit

Skärbräda i ljusgrå marmor och akaciaträ med en hängögla i läder som mäter 35x18 cm från norska Modern House.

Skär upp alla dina favoritingredienser enkelt och smidigt med denna både eleganta och praktiska skärbräda i högkvalitativ marmor och vackert akaciaträ från Modern House. Denna multifunktionella skärbräda kan inte bara användas som ett underlag för enkel uppskärning utan fungerar likaväl som en dekorativ serveringsbricka för ost och chark eller hemgjorda snittar. Med sin robusta design med handtag i naturligt akaciaträ passar skärbrädan in perfekt bland dina slevar och andra matlagningsverktyg i trä och den snygga hängöglan i läder är både ett perfekt komplement till resten av brädan och gör det lätt att förvara den när den ej används. Marmorskärbrädan mäter 35x18 cm och rengörs bäst med en våt trasa.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Läs mer