Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 10 Svart

Jämför produkt Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 10 Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 10 Svart i kategorin Trädgårdstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Med trädgårdshandskarna från Fiskars kombinerar du komfort med hög kvalitet. I storlek 10, med de karaktäristiska Fiskars färgerna svart med orangea detaljer och resår runt handleden för extra passform.

Handskarna har ett extra tåligt skyddslager i handflatan som gör att handskarna passar alldeles utmärkt för allt från ogräsrensning till vedhantering. Handskarna har även extra skydd för tumme och pekfinger som behövs vid rensning av nässlor, tistlar och andra växter med taggar.

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Champangekylare 7,5 l Rostfri -25%

En fantastisk vin- och champagnekylare från Georg Jensens kollektion Sky i rostfritt stål som håller vinet eller champagnen kylt. Champagnekylaren har en underbar minimalistisk design med mjuka, enhetliga former och en blankpolerad yta som glänser vackert. Den är stor nog att rymma två flaskor vin eller en flaska champagne och blir en vacker detalj till alla dukningar och bord. Det medföljer en vit servett för en elegant servering och som fångar upp eventuella droppar.

En fantastisk kylare formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sin formgivning skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Vinkylaren är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål och rymmer 7.5 liter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stearinljus

Stearinljus från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Grillpannor

Grillpannor från Lodge

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från ezviz

Se alla produkter