Fiskars - Solid Snip Sekatör SP15 Orange

Beställ Fiskars - Solid Snip Sekatör SP15 Orange på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Solid Snip Sekatör SP15 Orange inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Produktinformation

Solid Snip Sekatör är den lilla sekatören med mer kraft än en traditionell sekatör i ett mindre format. Beläggningen på det härdade bladet gör sekatören robust och enkel att använda vilket är perfekt för exempelvis klippning, beskärning samt bortplockning av gamla blad och blommor.

SoftGrip-handtag ger förbättrad komfort och kontroll under arbetet. Solid Snip Sekatör inkluderar även en stjälkskalare för användning på stjälkar i olika storlekar, en inbyggd vajeravbitare och lås som hjälper att skydda bladen. .

Se gärna också

Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 8 Svart -25%

Med trädgårdshandskarna från Fiskars kombinerar du komfort med hög kvalitet. I storlek 8, med de karaktäristiska Fiskars färgerna svart med orangea detaljer och resår runt handleden för extra passform. Handskarna har ett extra tåligt skyddslager i handflatan som gör att handskarna passar alldeles utmärkt för allt från ogräsrensning till vedhantering. Handskarna har även extra skydd för tumme och pekfinger som behövs vid rensning av nässlor, tistlar och andra växter med taggar. De specialsydda sömmarna i fingertopparna ger dig dessutom maximal känsla och perfekt grepp när du tar dig an utmaningarna trädgården. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Joseph Joseph

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Leonardo

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från PR Home

Se alla produkter