Fiskars - Solid Planteringssticka Svart

Beställ Fiskars - Solid Planteringssticka Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Solid Planteringssticka Svart inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Produktinformation

Med Solid planteringssticka från Fiskars mäter du enkelt planteringsdjupet via graderingen på stickan så att du får exakt rätt djup på det du planterar eller sår. Tillvekad i FiberComp som gör trädgårdsverktyget lätt och när du inte använder den har handtaget en upphängningsögla för praktisk förvaring. .

Se gärna också

Fiskars - White Kultivatorhacka Vit -26%

White kultivatorhacka från Fiskars är ett lätt och mångsidigt trädgårdsredskap. Med dubbla huvuden som klarar många olika planteringsjobb och det långa skaftet som gör det lätt att komma åt överallt är kultivatorhackan idealisk för plantering eller för rensa ogräs med. Konstruktionen av FiberComp innebär att hackan väger lite, endast 168 gram, men att den samtidigt är robust och tål såväl hårt arbete som tufft väder, den kan lyfta upp till 35 kg. När du inte använder kultivatorhackaren har handtaget en upphängningsögla för praktisk förvaring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Design House Stockholm

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Marimekko

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter