Fiskars - Solid Planteringsspade Bred Svart

Beställ Fiskars - Solid Planteringsspade Bred Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Solid Planteringsspade Bred Svart inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Produktinformation

Planteringsspaden ur Fiskars serie Solid är ett behändigt trädgårdsredskap för arbete i trädgårdsland, blomlådor eller krukor. Planteringsspaden förenklar arbetet med att pyssla om dina plantor och växter utan att riskera att skada känsliga rötter. Det breda bladet kan vässas vid behov.

Se gärna också

Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 8 Svart -25%

Med trädgårdshandskarna från Fiskars kombinerar du komfort med hög kvalitet. I storlek 8, med de karaktäristiska Fiskars färgerna svart med orangea detaljer och resår runt handleden för extra passform. Handskarna har ett extra tåligt skyddslager i handflatan som gör att handskarna passar alldeles utmärkt för allt från ogräsrensning till vedhantering. Handskarna har även extra skydd för tumme och pekfinger som behövs vid rensning av nässlor, tistlar och andra växter med taggar. De specialsydda sömmarna i fingertopparna ger dig dessutom maximal känsla och perfekt grepp när du tar dig an utmaningarna trädgården. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Georg Jensen

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Aida

Se alla produkter