Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Gourmet Tournierkniv 6 cm


Jämför produkt Zwilling - Gourmet Tournierkniv 6 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Gourmet Tournierkniv 6 cm i kategorin Tournierknivar här hos oss.

Produktinformation

Med denna händiga kniv blir skalandet av potatis, frukt och grönsaker snabbt och smidigt. Tack vare sin svängda och spetsiga egg kan du tournera grönsaker och potatis och imponera på dina gäster.

Utmärkt för dig som värdesätter högsta kvalitet i köket. Alla knivar i serien Gourmet har ett högkvalitativt stål, med en optimal balans mellan krom och kolhalt för högsta kvalité.

FRIODUR®-is-härdningen ger flexibilitet i stålet, och gör bladen motståndskraftiga mot rostangrepp, samt håller kniven skarp längre. Tack vare en tvåstegsprocess har knivarna en fin symmetrisk kant med knivvinkeln cirka 15 grader per sida.

Matlagningen blir enkel och behaglig tack vare dessa vassa knivar med sitt ergonomiska handtag. Tillverkas i Solingen, Tyskland. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm

En fantastisk trancherkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm är en väldigt användbar förskärare eller trancherkniv för att skära upp kött men givetvis även andra saker i köket som kan vara svåra att skära. Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Jamie Oliver trancherkniven kan användas för att skära upp julskinka, stekar eller hela kycklingar. Men den kan givetvis användas för många andra arbetsuppgifter i köket som till exempel att skära upp broccoli, ungsstekt blomkål eller andra varor som kan vara svåra att skära med en vanlig kökskniv. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skära kött, kyckling och grönsaker till lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider som julskinka eller kalkon!

Förskäraren är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med den 20 cm långa trancherkniven från Jamie Oliver.

Bladet på Trancherkniven från Jamie Oliver är rejäla 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,5 centimeter.

Denna Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gourmet

Gourmet eller gourmé (franska: gourmet) är en person som lägger stor vikt vid god mat och dess kvalitet, till skillnad från en gourmand, för vilken mängden mat oftast är det centrala.