Sidan innehåller annonslänkar
Klean Kanteen

Sugrör 4-pack Rostfri

Kontrollera pris

Köp nu

Rostfria sugrör från Klean Kanteen, perfekt som alternativ till engångssugrör i plast. Sugrören är tillverkade av högkvalitativt rostfritt 18/8-stål och kommer med en avtagbar silikonflex-sugrörstopp i fyra olika färger så att de är lätta att skilja åt. Sugrören har en större diameter än normalt, vilket gör dem idealiska för smoothies, milkshakes och andra mer trögflytande drycker.


Jämför produkt Sugrör 4-pack Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sugrör 4-pack Rostfri i kategorin Tillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör
Artikelnummer: 113599
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Philips

Se alla produkter
Inbyggnadsmikro

Inbyggnadsmikro från Cylinda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.

White

White kan syfta på: White arkitekter – en svensk arkitektbyrå White Consolidated Industries – ett tidigare amerikanskt företag uppköpt av Electrolux White (flygbolag) – ett tidigare flygbolag White (månkrater) – en nedslagskrater på månens baksida White (sång av KAT-TUN) – en sång från 2011 av KAT-TUN White (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer