Gefu - Grillspett dubbel 2-pack

Beställ Gefu - Grillspett dubbel 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Grillspett dubbel 2-pack inom kategorin Tillbehör till grillar.

Produktinformation

Dessa grillspett har dubble "ben" som därmed garanterar att fyllningen inte roterar när man vänder den på grillen. Grillspetten kan också användas i ugnen. .

Se gärna också

Kamado SUMO - Grillrör Beer Can Chicken Vit -25%

Beer Can Chicken är ett keramiskt grillrör som är perfekt när du vill tillaga en hel kyckling på ett smidigt och smakfullt sätt. Namnet kommer från grillsättet att trä på en hel kyckling på en öppnad ölburk för att kycklingen ska få smak från ölen. Problemet med detta är att ölburken lätt kan välta på grillen. Tack vare att detta grillrör har en stor grillplatta står röret stabit under tillagningen. Häll i egna drycker och smaker i röret som kycklingen drar åt sig, resultatet blir ett saftigt och smakrikt kött.

Beer can chicken är lätt att använda och kycklingen blir saftig och smakrik.

– Häll i önskad dryck, till exempel juice eller öl, samt torra eller färska kryddor i röret.
– Trä på den kryddade eller marinerade kycklingen på röret.
– Ställ hela kycklingen och kycklingröret i grillen, eller ugnen, och stäng locket. Genom att använda grillbricka minskas risken för spill i grillen.
– Grilla i 150° i 1,5-2 timmar. Kycklingen är klar vid innertemperaturen 82°C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Cilio

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Riedel

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Holmegaard

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Vintage

Se alla produkter