Fiskars - Norden Grillgaffel Rostfritt stål

Beställ Fiskars - Norden Grillgaffel Rostfritt stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norden Grillgaffel Rostfritt stål inom kategorin Tillbehör till grillar.

Produktinformation

Grillgaffel från Fiskars serie Norden i rostfritt stål och med trä handtag perfekt för hantering av större råvaror. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag.

Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap.

Se gärna också

Satake - Outdoor Tripod med Kanvaspåse 110 cm -32%

Mindre tripod med en längd på 110 cm med medföljande canvaspåse för förvaring för matlagning utomhus över eldgrop.

Värm enkelt upp en mättande soppa eller en enkel portion av en mumsig gryta med hjälp av denna praktiska tripod från japanska Satakes Outdoor-serie. Satakes tripod är speciellt designad för att enkelt kunna hålla upp en mindre gryta över en eldgrop med sin hållbara kätting och gör det på så sätt mycket lättare att laga mat när man är ute på äventyr i naturen. När man sedan ska vidare på nästa etapp av vandringen packas tripoden lätt ned i den medföljande canvaspåsen för praktisk förvaring och medtagning. Tripoden är tillverkad i hållbart stål och har en höjd på 110 cm.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från PotteryJo

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från NEW NORDIC

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Eva Solo

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Ankarsrum

Se alla produkter