Zaco V5spro And V5x Accessory Set Tillbehör Till Dammsugare


Jämför produkt Zaco V5spro And V5x Accessory Set Tillbehör Till Dammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zaco V5spro And V5x Accessory Set Tillbehör Till Dammsugare i kategorin Tillbehör til dammsugare här hos oss.

Produktinformation

Original ZACO tillbehörssats för V5sPro och V5x robotdammsugare Setet innehåller - 3 partikelfilter - 2 par sidoborstar - 3 stk. mikrofiber moppduk Tillbehöret rekommenderas att bytas var 6.

Se gärna också

Bosch Tilbehørssæt Tillbehör Till Dammsugare

Tillbehörsset till den sladdlösa handdammsugaren Bosch Athletic Detta praktiska och ultralätta tillbehörsset gör att du som har en Bosch Athletic kan utrusta dammsugaren för att göra det enklare och bekvämare att städa bilen eller båten. Tack vare axelbanden och de medföljande munstyckena blir det också enklare att komma åt på mer svårtillgängliga ställen inomhus som kan vara knepiga att städa med en vanlig dammsugare, till exempel tak och väggar, källarutrymmen eller vinden. Tillbehörssetet innehåller XXL möbelmunstycke för snabb rengöring av möbler, 40% bredare än standard hos ett vanligt möbelmunstycke (19 cm) Extra långt fogmunstycke 180% längre än standard hos ett vanligt fogmunstycke. Justerbart axelband som gör det extra bekvämt att bära runt dammsugaren. Flexibel slang med handtag.

Läs mer

Från kunskapsbanken

And

And eller AND kan syfta på: And – en vattenlevande fågel inom familjen Anatidae, se Änder And (ätt) – en medeltidsätt And – engelsk beteckning inom logik och matematik för operatorn "och", se konjunktion (logik) AND – ISO 3166 landskod för Andorra AND – nationalitetsbeteckning för motorfordon från Andorra

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.