Xiaomi Mi Robot Vacuum-mop 2 Ultra Auto-empty Station Tillbehör Till Dammsugare


Beställ Xiaomi Mi Robot Vacuum-mop 2 Ultra Auto-empty Station Tillbehör Till Dammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi Mi Robot Vacuum-mop 2 Ultra Auto-empty Station Tillbehör Till Dammsugare inom kategorin Tillbehör til dammsugare.

Produktinformation

Med denna flexibla dammuppsamlingsstation kan din Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra tömma sig själv helt automatiskt. Stationen är designad med ett starkt luftflöde på 16 500 Pa, så det tar inte mer än 10 sekunder att tömma roboten.

Allt samlas i en super-antibakteriell dammpåse på 4L för att säkerställa optimal hygien och säkerhet. Stationen övervakar trycket i luftkanalen i realtid och fungerar även som laddare.

Se gärna också

Irobot Roomba Cleaning Pad Pac K Tillbehör Til Dammsugare

Tvättbara våta moppkuddar använder fukttransporterande fibrer för att bryta upp klibbiga röror, damm och smuts. Varför auktoriserade återförsäljare och autentiska tillbehör? När du köper en iRobot-produkt gör du en investering i ditt hem. Att köpa äkta iRobot-produkter från auktoriserade återförsäljare är det enda sättet att se till att det du köper är värd din investering. Produkter som köpts från en obehörig återförsäljare täcks inte av eller servas av iRobot.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hamilton

Hamilton kan syfta på: Hamilton (film) – svensk långfilm från 1998 Hamilton (musikal) – Broadwaymusikal från 2015 Hamilton (TV-serie) – en svensk TV-thrillerserie från 2020 Hamilton Palace – gods och tidigare slott vid Hamilton, Skottland Hamiltonstövare – svensk hundras, uppkallad efter Adolf Patrik Hamilton (1852–1910) Booz Allen Hamilton – amerikanskt konsultföretag Greve Gilbert Hamiltons blandning – varumärke för piptobak av Gilbert Hamilton Hertig av Hamilton – en skotsk adelstitel

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.