FoodSaver

FoodSaver Vakuumrullar 28 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vakuumrullar 28 cm FoodSaver

28 cm breda rullar
Plastfolierullar till FoodSaver vakuumförpackare som är 28 cm breda, 5,5 meter långa och 0,4mm tjocka. Rullarna passar alla modeller av FoodSaver vakuumförpackare och du kan själv anpassa längden på påsarna.

För frys, mikro och kokning
Plasten i


Jämför produkt FoodSaver Vakuumrullar 28 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten FoodSaver Vakuumrullar 28 cm i kategorin Tilbehør til kjøkkenapparater här hos oss.

Kategori: Tilbehør til kjøkkenapparater
Artikelnummer: 115613

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.