Stelton

Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Svart/Metallic

Kontrollera pris

Köp nu

Steltons To Go Click-kopp har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen. Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.


Jämför produkt Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Svart/Metallic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Svart/Metallic i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Termosmuggar
Artikelnummer: 131818
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pizzastenar

Pizzastenar från Gourmetstål

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Eureka

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glasbruk

Glasbruk, glashytta, är en plats för tillverkning av glasprodukter. Den består oftast av en varm och en kall del. I den varma delen, hyttan, smälts och formas glasmassan av arbetarna eller maskiner till produkterna. I den kalla delen bearbetas sedan produkterna efter kylning genom slipning, målning eller gravering till färdiga produkter.Det har sedan 1150-talet fram till 1999 funnits ca 320 olika glasbruk och hyttor i Sverige.