Stelton

Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Svart metallic

Kontrollera pris

Köp nu

Steltons To Go Click-kopp har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen. Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.


Jämför produkt Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Svart metallic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Svart metallic i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Termosmuggar
Artikelnummer: 116554
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Soppskålar

Soppskålar från Pillivuyt

Se alla produkter
Hundmat

Hundmat från Holmegården

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".